Skruttig:/

Känner mig allmänt skruttig. Sov urdåligt inatt, vaknade varenda timme pga. huvudvärk. Var för varm, för spänd, för trött (?). Förmodligen jobbat för många pass på för kort tid, och nu har huvudet gett upp.

Gick ändå till jobbet imorse, för vem f*n sjukanmäler sig utan förvarning på nyårsafton? Inget mindre än magsjuka skulle få mig att göra så mot kollegorna. Och väl där försökte jag piggna till i en timme, men sedan skickade vi ut ett automatiskt sms till alla de andra OP-sköterskorna. Det kom snabbt in en ersättare för mig, och jag åkte hem. Tänkte sova, men huvudvärken ger sig inte. Suck. 

Har drömt jättekonstigt medan jag legat och slumrat på soffan. Bland annat att en god vän som är gravid gick på toaletten och såg ett litet öra ramla ut. Hon åkte till Akuten, helt hysterisk såklart, men fick snabbt veta att det är helt normalt att bebisar i magen tappar öronen ibland (??). Inget att bry sig om, för de växer ut igen:D

Ett mer verkligt spöke:)

Det är intressant att bli äldre, och inse hur man förändras i sitt tankesätt. Framförallt hur man tänker tillbaka på sitt liv och funderar på olika vägval som man kunde gjort. Inte på ett ångerfullt sätt, utan mer objektivt. 

Det är inte förrän ganska nyligen som mitt nya liv har börjat kännas lika verkligt som mitt förra. Inte via återfödsel typ buddhism:D Men drömkänslan har funnits hos mig förjäkla länge. Lägenheten, John... och jobbet.

Ni vet... "Hur hamnade jag här??"

Och vet ni vad som har bidragit till totalförvirringen? (Detta insåg jag bara härom veckan...) jo, att jag fortfarande använder samma kläder som förr, Jag har känt mig som gamla Cecilia och sett ut som gamla Cecilia och varit gamla Cecilia i alla speglar och skyltfönster... men den personen finns ju inte längre. Inte på samma sätt. 

Så nu vet ni det. Om man fattar ett enormt livsbeslut och ändrar på precis allting så kan det ta ÅRATAL att landa.
(null)

Åtgärd 1: Förändra håret hela tiden.
Åtgärd 2: Rensa ur garderoben i lagom takt.
Åtgärd 3: Titta dig själv ordentligt i spegeln varje dag.

(null)

iPad

Helt ställd, paff och tokförvånad över att jag fick en iPad i julklapp. 

En iPad!!!!!

(PS. Snabb fundering: Vart kommer uttrycket "paff" ifrån tror ni? Okänt syskon till Piff & Puff?)

Varit på barnkalas idag. Barn/familjekalas, precis lagom balans mellan små och stora människor:) Och maten..! *dregel* Dock lite farlig ordning på det ätbara. Vi kom dit jättehungriga, och konfronteras då med hallonmousse-sylt-prinsesstårta. Åh. Hela själen ville mosa ner sig i tårtan och drunkna i rosa fluff. 

Men! Normal bit tårta, lite kaffe, och sedan hyfsat lugn i väntan på "Grillbrickor"  från delikatess-kallskänka. Massor av frukt! Och kex! Och potatisgratäng^^ 

Bedårande litet hus, förresten. Mitt på landet<3

(null)
Visa fler inlägg