Cookiedough.

Jag gick ner till det stora trädäcket nere vid havet för en stund sedan, och tänkte ha en trevlig fikastund i solen. Först en proteinpackad skinkmacka (har alltid en fjärdedels paket rökt skinka på) och sedan några hembakade chocolate chip cookies. Hade tagit upp dem ur frysen en timme innan och var verkligen supersugen... men "kakorna" bestod av rå deg. RÅ DEG! Färdigfryst skivad deg, för att snabbt kunna fixa fika någon dag - Och sedan totalt bortglömda. SUCK.
 
 

Saker jag inte gjorde i sommar:

1. Åt kulglass i strut 
2. Sprang en enda löprunda
3. Brände mig i solen
4. Använde tubtopp eller flipflop
5. Läste ut de böcker jag hade tänkt (!)
6. Började köra bil igen
7. Rakade benen mer än en gång:D 
8. Bakade bröd
9. Lyckades begränsa mitt intag av sushi till en rimlig nivå
10. Var på underbara Öland
 
 

... och så lite vardagsromantik<3

Vad ger man till en man som både älskar fotografering och är fascinerad av rymden? Jo, specialbeställda manchettknappar! Gammeldags kameralins och exploderad stjärna = nebulosa. 
 
(Det är helt underbart att leta presenter på etsy.com.Finns i princip obegränsade mängder prylar där. Det mesta tillverkas av folk som antingen har småföretag och butiker, eller som "jobbar hemifrån" med pyssel och plock. Skickas från var som helst i världen men är ändå riktigt billigt. Manchettknapparna med kameralinsen beställde jag från Spanien, och rymdmotivet kom från USA:) 
Visa fler inlägg