Akut omtanke<3

Min mage är fortfarande hemsk. Det gör ont. Har gått så långt att jag för säkerhets skull har mobiliserat en fantastisk vän för ev. skjuts till sjukhuset. Har även packat ner ett överlevnadskit i handväskan:
 
1. Betnérs bok "FAQ"
2. Ostbågar
3. Mörk choklad
4. En banan
5. Ett äppel
6. Hårborste
7. Epilepsimedicin
8. Laddare till mobilen
 
Har även rakat mig under armarna, tvättat naveln minutiöst och bytt till snygga trosor. 
 
Av någon anledning finns det ju fortfarande absolut ingenting att äta på akuten, oavsett hur länge man måste vara där. Sist jag var där med J (2012?) blev väntetiden 7 timmar! Bara för att få prata med en ortoped som sa att inga fotben var brutna. Själva läkarbesöket tog typ 5min.

Riktigt vacker!

 
Visste ni att blodapelsiner inte blir röda och söta förrän de har utsatts för frost? Alltså riktigt kallt väder. Och detta är den allra bästa sorten: Moro. Läs alltid på lapparna som sitter på blodapelsiner! Alla utom Moro tenderar att vara sura/beska. 
 
Nu har det visst varit riktigt kallt neråt södra Europa. Det har inte funnits någon färsk sallad på ICA på en hel vecka! 

Sjuk(t) sömnig.

Stoooor sömnskillnad på jobb/lediga nätter. Inte konstigt att jag är katastrofalt trött större delen av tiden. Gissar att jag egentligen är en sån person som behöver 8 timmar, men efter jobbet blir det aldrig mer än 7. Ofta bara 6,5. 
 
Har sagt det förut men säger det igen: Ni som har barn... Nu är SUPERHJÄLTAR!!!
 
 
Visa fler inlägg