Less is more (more or less)

Ska man summera det gångna året på nåt sätt? 
 
Januari och februari, nästan enbart ångest. Mars/april, nyinsatt på Sertralin, tog fortfarande Sobril ibland innan jobbet. Men i slutet av april lugnade kroppen liksom ner sig.
Maj månad var  mysig, det blev grillkvällar på solsidan av Saltö, weekend i Kivik och mer lugn i själen.
Juni... ny soffa (äntligen!!), mitt livs mysigaste midsommarafton med tropisk vindstilla värme, och Springsteen på Ullevi!!!
Juli levererade weekend i Malmö, sinnessjuk stress på jobbet, och underbara stand-up-showen "Badjävlar":D Sista juli blev dock inte liks rolig: Krampanfall, ensam hemma. FY TUSAN. 
Augusti dominerades totalt av drömresan till Skottland. Soligt, mysigt, roligt, spännande, vackert... Högländerna, helt enkelt<3
September: SEMESTER!! 
Oktober/november: En dimma av jobb och sunkigt väder. 
December: Stans bästa julbord på Skeppsgossen, miniweekend på Ystad Saltsjöbad (himmelriket på jorden), jobb jobb jobb, och så blev det ju nyår i Göteborg:) 
 
Fem timmar kvar till tolvslaget. 
 
 

Fulsnyggt!

Fulsnyggt har alltid varit ett uttryck som jag gillar. Dessutom är det himla praktiskt att gilla fulsnygga grejer, eftersom det blir mycket enklare att fynda på REA då:D Allt konstigt elände som ingen annan vill ha på sig finns ju kvar!
 
Idag blev jag till exempel störtkär i en läskigt snorgrön tröja med grönt och guldigt glitter i. 
 
 
 
 

Smart mjau.

Vid tolvslaget på nyårsafton ska det blåsa 16 m/s. Haha! Så man får väl sikta in raketerna 30 meter längre åt högervänster än man egentligen hade tänkt^^ Det ska även vara mulet och fuktigt kallt. Mmmmmmm
 
Jag tycker förresten synd om alla hundar, i förskott. I år har jag läst rekordmånga artiklar och notiser om att husdjur kan få psykiska men efter att ha utsatta för fyrverkerier. (Det står alltid "husdjur", som om det innefattar alla sorter, men de katter jag känner bryr sig inte ett smack). 
 
Stackars vovvarna:/
 
 
Visa fler inlägg