Helkväll.

Fick ett meddelande på Messenger, "Hej, vad hittar du på ikväll?". Ummmmmm... 
 
"Jag har precis grillat en kyckling och vaxat överläppen". 
 
En riktig helkväll alltså:)
 
Det finns flera fördelar med att vara särbo. Och bäst av allt är nog att man kan vara ensam när man känner att det behövs. Till exempel när man vill:
 
Vaxa allting, peela sig med gegga som luktar konstigt, gömma sig på toa om man blir dålig i magen... Raka benen, klippa tånaglarna, pilla sig i naveln. 
 
Ni vet. Riktigt sluskiga okvinnliga saker:D

ZZZzzzzzzz

Inatt sov jag med Fitbit:en för första gången. 
 
Ljusblå linjer betyder "rastlös", att man omotiverat har börjat röra på sig. Det röda innebär att man vaknat och stigit upp. Så på bild nr.1 syns att jag sov lugnt fram tills det blev kissnödig jättekris vid 06-tiden. Jag blev tvungen att gå på toa för att inte explodera som en äcklig vattenballong:)
 
 
Hade (som vanligt) svårt att somna om sedan, eftersom min hjärna tänker "Jippie!! MORGON!" men lyckades! Vid 06:20? Och sov återigen som en stock fram till 08 då jag stängde av Sleep Mode.
 
 
 

Låtsasshoppat.

Vilken söndag! Jag är helt slut. 
 
Ännu en underbar frukost. Tänk att livet kan vara så lyxigt att man får välja helt fritt vad man vill äta, och att det sedan bara... dyker upp! Medan man duschar<3 Började sedan lite lugnt med en runda på Second hand i jakt på en läsfåtölj (bara fula skabbiga mardrömmar från 80-talet:) och en lyxigare runda på MIO som var ren möbel-pornografi:D Jag provsatt ALLT, blev totalt förälskad i en underbart maffig fåtölj som kostade 4000kr och hade varit helt underbar att mysa i med och mördegskex och (exempelvis) John Cleese's självbografi... men jag får ju inte plats med någonting mer här hemma. Och så är jag pank:/ 
 
Blev även ett pass på gymmet och en långpromenad i solskenet, längs havet kring Saltö, och nu slappar jag i soffan med en bytta passionsfruktsorbet. 
 
Alltså, bara titta på den. Underbara möbel! Jag vet att den är lite mysko i stilen, men den har läder på armstöd och hörn! Det är som att de har gjort en fåtölj av en engelsk professors tweedkavaj!
 
 
Visa fler inlägg