Godnatt hela tiden...

Sådär ja. Nästan exakt ett dygn sedan min dumma hjärna bestämde sig för att få totalt frispel och ramla omkull migvardagsrumsgolvet. Jag tror att jag lyckades slå i huvudet också, i bara farten, för jag har en bula i pannan, men det är ingenting som besvärar. Är betydligt värre med tungan, det gör rejält ont när jag äter. 
 
För övrigt är det samma följdsymtom nu som de andra två gångerna:
 
* Otrolig trötthet (tre tupplurar hittills idag)
* Illamående
* Nervositet och oro
* Noll uppmärksamhetsförmåga
* Träningsvärk i käkar och nacke
* Magsyra typ brinnande fontän
 
När klockan var typ 15 idag hade jag fortfarande bara lyckats få i mig lite tunnbröd med skinka, två glas äppeljuice och en ynklig portion fruktsallad, så då bestämde jag mig för att helt enkelt låtsas som att jag inte alls mådde illa och trycka i mig hela dagsbehover av kalorier på en och samma gång. Så slipper jag tänka mer på det:) 
 
Således: Min första riktiga hamburgertallrik på år och dag: 
 
 
Varför besvärar de sig med att sätta dit en körsbärstomat ovanpå, tror ni? Ska det ge en illusion av fräsch sallad?:D

*alla svordomar som finns*

Ursäkta mig men FAAAAN. Vad irriterad jag blir. 
 
Känt mig lite småförkyld sedan igår. Haft det otroligt stressigt på jobbet. Sovit för lite. Och hela tiden glömt ta mitt Lamotrigin kl.14, så det har blivit både 14, 15, 16, 17 och 18, blandad kompott. Och kanske just därför började jag må jätteilla ikväll, kände mig magsjuk och panikslagen, tänkte medvetet lägga mig ner för att kräkas, och fick prompt ett krampanfall någonstans mellan TV:n och bokhyllan. 
 
Pinkade ner mig IGEN. Och bet mig i tungan dessutom (just det var iofs premiär för min del). 
 
Lyckades krypa fram till telefonen, ringde ett samtal, och inom en kvart fick jag hjälp med att plocka fram en Stesolidgrej. Sedan låg jag kvar på golvet i en kallsvettig pöl tills knarket började hjälpa och jag kunde dricka lite äppeljuice. 
 
Efter 20 minuter kunde jag prata igen. Efter 30 slutade jag kallsvettas, och efter 40 lyckades jag med stöttning förflytta mig till soffan. Där jag fortfarande ligger nu. 
 
Ingen bra ledig dag!!

Grrrrrrrr:)

Varje gång jag börjar jobba kl.7 möts jag av detta framför sjukhusentrén:
 
 
En hel lastbil full av fluffiga, varma, nybakade frallor. Och fikabröd:D Just då är det jäkligt svårt att känna sig nöjd med standard-innan-jobb-frukosten bestående av naturell filmjölk med tråkig müsli och några fjuttiga russin. 
 
Man blir mätt, men inte särskilt exalterad^^
Visa fler inlägg