Söndag indoors.

Fick nackmassage i över en halvtimme igårkväll! Slocknade därefter som ett ljus vid 23 och sov ända till klockan 10 idag. SÅ SKÖNT! Frukosten fixades åt mig, både kokt ägg och keso med frukt-och-tjafs<3 Därefter har hela dagen tillbringats inomhus: Läsande i soffan, sockerkaksfika, kramande och Kisegos i knät. 
 
Fixade middag på frihand nyss, thailändsk buljongbas med glasnudlar, lite grönt, svamp och strimlad fläskytterfilé. Rekommenderas! 
 
Buljong
1 liter vatten
2 buljongtärningar (kyckling eller kalv)
0,5-1 pressad lime
2-3 msk brunt farinsocker
0,5 msk fisksås
0,75 msk thaisoya
0,5-1 tsk sambal oelek
1-3 cm riven ingefära
 
Man kokar ihop det där en stund, smakar av (viktigast är att syran från lime och sältan från fisksås balanseras med mycket sötma från farin) och sedan slänger man ner allt det andra samtidigt: Köttstrimlor, glasnudlar, skivad svamp, gröna sojabönor (frysta), purjolök osv. Koka 3 minuter - Klart!
 
... Eller så bakar man sockerkaka:) Jag pimpade min med vanilj, rivet skal av citron och clementin, samt 25g extra smör^^
 

Svåra frågor.

Idag blev jag konfronterad med en massa svåra frågor, av goda vännen D. 
 
"I'm not sugarcoating this. And don't give me any crap". Ungefär så. 
 
Därför har jag tillbringat större delen av dagen med att grubbla och oroa mig. Det är absolut inte fel av henne att fråga mig saker, eller att belysa de problem som jag (kanske.....) tenderar att inte låtsas om, eftersom jag ärligt talat inte vill tänka på dem. Men det känns alltid obekvämt när någon är lika rak mot mig som jag brukar vara mot andra^^
 
... 2010, tror jag? 
 
 
 

Billig hängröv^^

Åt tomatsoppa till middag, och bakade scones. Standardrecept för brödet + riven ost, oregano och en skopa Whey proteinpulver. Proteinet märktes inte överhuvudtaget (tur det:), blev de bästa scones jag någonsin gjort! 
 
Fluffiga, lagom salta, smöriga... Åååååh:D
 
 
Innan detta gick jag en runda på stan med mamma. Visade sig att Rabalder äntligen har slutrea, 70% rabatt!! Slutrean (två gånger om året) är nämligen enda gången man kan handla där. 
 
Originalpris korta koftor: 699kr
Originalpris långa koftor: 899kr
Originalpris typ alla byxor: Också 899kr!! 
 
Men de har universums skönaste byxor. Typ harem, fast lite mer classy. Dressat! Hittade ett par med baggy innerbyxor OCH en genomskinlig ytterkjol. Favoriter till våren! Ska se om jag kan hitta en bild:)
 
 
 
Visa fler inlägg