Bostadsköp del.2

Fortfarande extremt taggad inför SÄLEN!!! 9 dagar kvar. Vi hade ”planeringsmiddag” hos en av killarna häromkvällen, och vi satt där tills efter midnatt men nån vettig planering blev det inte. Bara jätteroligt och dåliga skämt:D
 
Men det lär klara sig ändå. Vi kör kl.02 på morgonen (jag tar med mig en huvudkudde), hyr skidor strax utanför Sälen, byter om första gången i bilen där uppe och förhoppningsvis uppe i liften innan lunch. 
 
Tjohoo!
 
 

Meningslös hummus:)

Allmän varning: Skippa dessa! Snustorra och tråkiga. I princip bara sågspån, sand och väggspackel med en ynklig liten eftersmak av fejkcitron.
 
 
Fick min lön idag. Rena katastrofen. Hade en sjukdag i början av månaden, vilket nuförtiden ger mig 1300kr i minus! Och så jobbar jag bara dagtid. 
 
Men min personliga utmaning, att sänka matkostnaderna, har gått jättebra! 1995kr i februari jämfört med 2890kr i januari (då jag började försöka). Och, om man tittar ordentligt i backspegeln, ett extremt bra resultat om man väger det mot TOTALT ORIMLIGA 4000kr+ i november. 
 
Så, nytt mål: Ska försöka komma under 1800kr i mars. Det borde gå. Jag har en hel del grejer hemma sedan förra beställningen från Matsmart. Kan i efterhand inte begripa hur jag och J kunde lägga över 6000kr i månaden på matvaror. Vi käkade så himla mycket lyxgrejer. Tänk hur mycket pengar jag hade kunnat spara.

When hell freezes over.

Tänkte lite söndagsfika idag, kanske promenad först. Hel-vete vad kallt det var!!! Tydligen bara minus 3 grader men pålandsvind som vibbade det hela ner mot minus 15. Minst! Många var ute för att ”njuta sv solskenet” men det var rysligt raska promenader:D
 
John bjöd på mitt fika, och gissa vad en enda ”handgjord, ekologisk, bla bla bla”-chokladpralin kan kosta på populär restaurang? Femton kronor!!! 
 
 
Visa fler inlägg