Gym, kebab och dammsugning.

Idag lyckades jag gymma direkt på morgonen, innan frukost. Men det var SVÅRT. Det räcker ju att man missar ett eller två styrkepass så tar det verkligen emot att gå tillbaka igen. Varenda fiber i kroppen försöker streta emot, liksom. Men jag klarade det! Ha!
 
Och tur var väl det, för NU hade det aldrig blivit av. Hela kvällen kommer att tillbringas i matkoma. På mindre än två timmar fick jag i mig både kebabsallad, glass (italiensk gelato) "mintchoklad", cappuccino och vattenmelon. 
 
Har även dammsugit hela internet i jakt på en snygg och praktisk fleecejacka som inte kostar tusentals kronor. Det verkade vara helt omöjligt, ända tills jag hittade ett spanskt företag som säljer typ alla friluftsmärken som finns till 50-70% rabatt! Så jag beställde den här:
 
 
Måste även visa er en jätteful variant, bara kolla de härliga färgkombinationerna:D
 
 
 

Who knows...

Idag skulle det enligt SMHI komma "enstaka skurar av lättare duggregn". Typ så. Har istället ösregnat intensivt med jämna mellanrum i flera timmar, inklusive åskväder och blixtrande:D
 
Jag antar att de har semestervikarier på SMHI också..? 
 
Men trots vätan satte jag igång med "Projekt Gå-in-de-nya-skorna", traskade 5000 steg barfota i de nya Nikedojjorna och fick bara pyttelite känning av skav på vänster häl. Skitbra!
 
 
 
Visa fler inlägg