Rulla runt:)

Spontan utflykt idag. Vi ville komma iväg från stan utan att ta bilen, och komma mycket längre än man orkar gå. Promenader är trevligt men man kommer ju ingenvart:) Det var jättelänge sedan våra cyklar blev motionerade, men nu har vi minsann väckt dem. 
 
25km sammanlagt, jätteskönt halva vägen, men så fort vi vände = Klassisk Karlskronitisk motvind. Huuu kallt! 
 
Kaffepaus utan mjölk, så jag drack té... och ett litet fika måste man ha. Torkade fikon, mörk choklad, sesamkex och sötmandel. 
 
Blev såklart jättehungrig ändå när vi kom hem till stan igen, så har precis inhalerat en hel tallrik Ramen-nudlar och Oumph. Herregud vad mat är extra gott ibland:) 

Kan bli dyrt!

Tack o lov så finns det rekommenderade packningslistor för foto- och vandringssemester på Island. Annars kan man ju bara gissa vilt om vad man ska förvänta sig, och jag tror inte att varma eller vattentäta reservkläder är särskilt billiga i Reykjavik^^ Bara om man kör upp till fjällen här i landet och behöver köpa något med Gore-Tex så kostar ett par skor typ 5000kr. YIKES. 
 
Nu vet jag iallafall vad jag behöver köpa (alltså leta efter) på rea.
 
 
Regnbyxor, alternativt ett helt regnställ, 100% vattentätt.
Tunn mössa, tunna vantar.
Stickad tröja med tunt foder, eventuellt i lättviktsfleece. 
Lättpackad ryggsäck med avtagbart regnskydd.
Bättre solglasögon
Yllestrumpor
Keps

Men sluta vara så pinsamma!

Nu har de kört igång med sommarträningen i parken. Jag har väldigt svårt att förstå hur man kan vilja studsa runt mitt i stan inför massor av patetiska karlar, som plötsligt känner ett behov av att stå och föra långa djupa samtal... medan sidoblickarna virrar omkring. HERREGUD VÄX UPP. 
 
Plus att träningskläderna får gräsfläckar. 
 
 
Visa fler inlägg