Innekatt.

Och imorgon ska jag på AfterWork! (Igen) Det blir suveränt. Har förbeställt "charkbricka", vilket jag har sett andra äta, vill minnas att den är hyfsat välfylld. Framförallt hoppas jag på mycket bröd och tapenade, samt lufttorkad skinka. Resten kan kvitta:D Fast det är iofs himla gott med parmesan och marmelad!
 
Har latat mig hela denna dagen. Visserligen ätit lunch på stan och gått en liten romenad, men för övrigt... ätit och softat:) Mest ätit faktiskt. Har noll längtan efter att sitta och svettas i solen någonstans. Mår inte bra av det. Hellre vattenmelon inomhus! ISKALL vattenmelon<3
 
 

Tält?

Detta blir första året på länge (kanske någonsin??) som jag ska iväg på riktigt sommartjohejsan på Nationaldagen. Det blir ut i skärgården MED BÅT. Båt med motor. Alltså en båt som man slipper paddla:D 
 
Dessvärre kommer man nog inte undan tältandet. Eftersom man inte får köra båt drängfull^^ Så! Gissa vem som måste köpa ett tält?
 
UPDATE! Det blir inget tältande på midsommarafton! Veteranerna i evenemanget tältar tydligen natten TILL midsommar. 
 

Dyra drömmar.

Jag kan inte rekommendera att pulsträna utomhus när det är 28 grader varmt. Det var supersvettigt, och dessutom måste jag ju använda myggstift på varje centimeter av kroppen, vilket på något sätt började rinna ner längs ryggen och benen tills allting var klibbigt. 
 
Nu äter jag nödlunch: Husmanknäcke med mjukost och tomater. Tänker traska runt på stan en stund, in på Åhléns och drömma om onödigt dyra inredningsprylar som jag ändå inte får plats med här hemma.
Visa fler inlägg