Aj och JÄKLAR.

Middagen har verkligen varit rolig, men eftersom jag absolut inte tänker mig för är halsen nu totalt DÖD. Efter tre timmar av prat, skratt och intressanta diskussioner. Herregud vad jobbigt detta är! Känns som en konstig blandning mellan halsfluss och... Annan halsfluss. 

Lite kort varsel?

Fick precis ett reklammejl från Bubbleroom, med rubriken "Beställ nu: Leverans innan nyår!"
 
Jag tvivlar starkt på att de lyckas infria det löftet. Om något pucko nu nappar, vill säga. För hur många timmar är det egentligen kvar till tolvslaget..? Jo, exakt åtta stycken:)
 
Kom hem för en timme sedan, grillade korv vid Trollsjön i Ronneby vid lunchtid. Roligt sällskap, solsken, vindstilla. Sedan luktade man förstås som en rökt ål, men efter tre omgångar med duschtvål och schampo tror jag faktiskt att jag är stinkfri igen. Sitter just nu med en hemmalatte och softar, innan det är dags att dra på sig obekväma nyårskläder och dra på festmiddag:)
 
Ska verkligen bli jätteroligt, men som vanligt är jag redan trött. Hopplösa, obotliga morgonmänniska!!
 
 
 
 
 

Gott nytt inlägg...

 
 
Det blev en lååååång dag igår. Att jag tog mig till gymmet berodde enbart på tjurskallighet. Men istället för att klyschigt "börja träna" i det nya året väljer jag att "träna ut" 2015. 
 
Det har verkligen varit ett förbannat jobbigt år. Och om det är något riktigt fel på min hals så fortsätter det jobbiga ännu ett tag. Men jag försöker ändå att tänka positivt. Typ. 
 
Tänka positivt... och äta choklad
Visa fler inlägg