Luuuuugn.

Med hjälp av benzodiazepin gick det jättebra att jobba idag, och jag orkar absolut inte oroa mig för att jag ska bli knarkare av det. Är fullt nöjd med att NÅGOT kanske kan hjälpa mig att klara 50% som sjuksköterska. 
 
Efter jobbet gick jag till frissan för att göra något åt min fyramånaders råttfärgade utväxt... Förra gången jag lät färga det var nämligen i december. E brukar variera mellan två olika nyanser på varannan-basis: Orangerött eller brunrött. För att det inte ska bli platt och tråkigt. 
 
Så nu var det dags för lite mörkare! 
 
 
 

Konditionsträning i form av shopping.

Varit på stan i princip hela dagen IGEN, måste sluta upp med det här innan jag blir totalt ruinerad. Framförallt måste jag sluta gå in på TGR. Too much stuff! 
 
Även lååååångfika på Espresso House med vännen M (ja, två dagar i rad, men de är ju de enda som har riktigt god koffeinfri cappuccino!). Vi satt där och flummade i över två timmar, och iaf 50% av pratandet handlade om barntillåtna saker. Tror jag. Ähum. Nåja, det kanske bara var 30%:D
 
BTW, hur kan Glassbilen fortfarande vara en vinstgivande företagsidé?? Den kör till och med runt här, mitt i stan, där det finns två välsorterade mataffärer som säljer massor av glass och färdigmat. VEM vill springa ut på gatan och köpa glass, när den kostar minst lika mycket där som glassen på ICA och Hemköp? 
 
 

Kissnödigt.

Kanske världens konstigaste dröm. 
 
Befann mig först i ett stort akvarium för att leta efter en jättegullig bebis-igelkott (igelkotte?) som ville bo hos mig. Den var snabb och simmade runt som en liten motorbåt... Mycket svårfångad!
 
Sedan gick jag förbi en sorts inspelningsplats för skräckfilm, där det hängde en massa blodiga rep överallt. Det luktade vedervärdigt.
 
Och slutligen fick jag urinvägsinfektion. Ringde vårdcentralen och fick prata med en sjuksköterska som bad mig komma in och lämna ett prov. Så jag gick hem för att fixa det ifred, och medan jag satt på toaletten började elementet i hallen läcka - URIN!! Elementet kissade, alltså. LITERVIS. Jag fick springa fram och tillbaka med hinkar och skålar, byttor och plastpåsar... Gode värld. 
 
Men jag vaknade tack o lov innan det hände något ännu värre:D
Visa fler inlägg