Retrospektiv.

Kom hem igårkväll nån gång vid 23-snåret, kroppens inre klocka totalsnurrig, både hungrig och illamående samtidigt. Jädrans vilken lång dag det var. Eller jag menar blev. 
 
Kanske mest för att jag sov olidligt dåligt natten mellan måndag o tisdag. Ungefär 4 timmar blev det, tack vare genierna på hotell-vandrarhemmet The Base, vars beslut att inreda dubbelsängar med ETT GEMENSAMT TÄCKE nu står på min shitlist. Ett täcke? För två personer?? Vad är det för dumheter? I synnerhet i ett land där det är svinkallt 10 månader per år^^
 
Så, vaknade typ klockan fem. Frukost vid sju. Packade, städade. Återlämnade hyrbilen och checkade in på Keflaviks flygplats vid 10-tiden. Säkerhetskontroll, godis (alltså choklad), kaffepaus (med annan choklad), och boarding 11.30.
 
Takeoff 12.10, sedan tyyyp tre timmar i luften hem till rätt tidszon där klockan alltså bara var 13 iallafall.
 
Mellanlandning i Oslo pga SAS tycker väl att folk flyger för lite (?), takeoff igen vid 15, Kastrup 16.45, vänta på fem flighters resväskor, åka transitbuss, försöka hämta bilen och komma ut från parkeringsområdet... Varför har man inte en massa tjänare och livvakter som fixar detta åt en??
 
Nåväl. När vi äntligen körde ut från Kastrup-området var klockan 19.30-nånting och vi var så jäkla hungriga att det var en hårsmån från kannibalism^^ Körde över bron, girade in på närmaste Cirkle K så det nästan tjöt om bakdäcken och beställde typ ett kilo pulvermos med korv. 
 
Noll näringsvärde men SÅ GOTT!! Och det kostade bara 75kr. Till skillnad från vad som helst från bensinmack på Island, där enklaste lilla ostmacka går på över 100-lappen.